Gratis golfbag med voucher

Brussels Airlines er et av de få flyselskaper som ikke tar betalt for golfbag når man reiser fra Skandinavia til destinasjoner i Europa.

Tilbudet gjelder for alle typer flybilletter, men det er helt nødvendig at man har med seg en spesiell voucher ved innsjekk, både når man reiser ut og når man skal hjem.
– Uten voucher må man betale vanlig pris for golfbag, sier flyselskapet ansvarlige i Norge, Jan Otto Hermansen til Norsk Golf.
Brussels Airlines har flyvninger fra Oslo til Brussel, og herfra videre til et 60-talls byer i Europa.

Voucher kan lastes ned fra norskgolf.no. Og husk å skrive ut to eksemplarer, båre for utreise og retur.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.