Green-pine for Tiger Woods

PRØVER Å VÆRE TÅLMODIG: Tiger Woods får det ikke til å stemme på greenen. (Foto: Harry How, Getty Images)

Ny putter ser ikke ut til å hjelpe for Tiger Woods.

Verdenseneren har begynt å sette sammen store deler av spillet sitt ute på banen. Det er lett å se. Han slår rakt og presist ut fra tee, havner sjelden i problemer, og spiller seg som regel inn på greenene.

Der begynner problemene.

Lørdag gikk han Old Course på 73 slag for andre dag på rad. Det var ikke fordi han spilte dårlig, men fordi han ikke fikk det til å stemme på greenene. Han hadde tre treputter, blant annet, og misset en rekke birdiesjanser.

- Jeg slo ballen bra i dag. Jeg fikk bare ingenting ut av runden. Jeg satte ingen putter, oppsummerte han.

Og det er hastigheten han mener er nøkkelen.

- Jeg spiller bra. Jeg spiller bedre enn plasseringen min skulle tilsi. Jeg har definitivt hatt flere putter enn jeg noen gang har hatt, og det er det som har holdt meg ute av de siste startgruppene.

Par fem-hullene, for eksempel, som det pleier å være automatiske birdies på for Tiger: han er bare -1 på samtlige fordelt på alle tre runder han har spilt så langt.

- Det handler om å være tålmodig. Jeg var så tålmodig som jeg kunne ha vært i dag, men jeg fikk ikke noe til å skje.

Nå satser han på å få en god start søndag. Og kanskje skjer det et mirakel?

- Man vet aldri hva været kan gjøre.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.