Groruddalen GK diskriminerer ikke

DISKRIMINERER IKKE: Arne Giving og Groruddalen GK åpner nå for gratis fredagsgreenfee igjen for damer. (Foto: Panoramio)

Likestilling- og diskrimineringsombudet har konkludert med at østkantklubben ikke diskriminerer når de tilbyr gratis fredagsgreenfee for damer.

I juni i fjor lanserte Groruddalen Golfklubb et tilbud til alle kvinnelige golfere: i samarbeid med klubbens hovedsponsor Hyundai Motor Norway AS, har klubben tilbudt gratis greenfee hver fredag.

 

Da kom likestilling- og diskrimineringssombudet på banen, og de siste månedene har det pågått brevveksling mellom klubben og statens vaktbikkje.

 

- En lang periode med forklaringer fulgte, og ombudet var først fornøyd med vår dokumentasjon sent på høsten, forteller klubbens daglige leder, Arne Giving i en pressemelding.

 

Saken har nå vært oppe til behandling, og dommen har falt;

 

Groruddalen Golfklubb har ikke handlet i strid med likestillingsloven § 3 ved å tilby gratis greenfee for kvinner hver fredag.


- Vi er godt fornøyd! De skulle ikke forundre noen om vi kommer tilbake med samme tilbud denne sesongen, konkluderer Giving i pressemeldingen.

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.