Gulbis satt ut av malaria

Gulbis satt ut av malaria

SYK: Natalie Gulbis pådro seg malaria under et opphold i Singapore. (Foto: All Over Press)

Natalie Gulbis pådro seg nylig malaria i Singapore, og er satt ut av spill inntil videre.

Gulbis bestemte seg tirsdag kveld for at hun ikke orket å spille ukens RR Donnelley LPGA Founders Cup i Phoenix, på grunn av malaria som hun pådro seg i Asia. Gulbis trakk seg etter første runde av HSBC Women's Champions i Singapore for to uker, med det som først ble rapportert å være influensalignende symptomer.

 

Sykdommen ville imidlertid ikke slippe, og denne uken rapporterte LPGA at hun har fått malaria, skriver USA Today.

 

Gulbis har konsultert med sine leger, og behandler sykdommen med medisiner og hvile. Hun satser på å returnere til touren i Kraft Nabisco Championship i starten av april - årets første majorturnering.

 

- Natalie ble syk i Singapore, og ble behandlet der før hun ble flydd hjem. Natalie fortsetter å behandles hjemme, og regner med å være tilbake i full styrke om tre uker. Natalies helse er førsteprioritet, og vi ønsker å sikre både henne og resten av LPGA Tour-spillerne i fremtidige turneringen. LPGA-doktorer har blitt underrettet, og de mener hun går på riktige medisiner. Prognosen hennes ser bra ut, heter det i pressemeldingen fra LPGA.

 

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.