Gutta til EM-semifinale

Gutta til EM-semifinale

De norske guttene fortsetter å imponere i EM i Finland. I dag ble førsteseedete England ekspedert ut i kvartfinalen.

Gutta møtte toppseedete England i sin kvartfinale, det norske laget bestående av Kristoffer Reitan, Viktor Hovland, Markus Braadlie, Thomas Helgø og Sander Stavnar sendte den stolte golfnasjonen ut av mesterskapet med seier 5-2.

-Alle spilte superbra! utbryter Øyvind Rojahn fornøyd. -Vi var stort sett i ledelse hele dagen.

Norge kom seg med i A-pulja med ett slags margin, men lot seg ikke skremme av de engelske forhåndsfavorittene.

-Vi har jo et av de yngste lagene her, det er kun én av spillerne som er for gammel til å være med neste år. Men det var ingenting som tydet på det mot England i dag, skryter Rojahn, som ikke vil trekke frem noen enkeltspillere etter kvartfinaleseieren.

-Det er klart, det var jo en som dro lasset litt tidligere i turneringen (Kristoffer Reitan, red. anm.), men i dag var alle utrolig bra med. Absolutt alle bidro, og da det begynte å dra seg til var det våre gutter som satte de avgjørende puttene.

Nå venter Sverige i semifinalen.

Mens de norske gutta suser videre i Finland, fikk jentene litt mer trøbbel da de spilte EM-kvartfinale mot Østerrike i Tsjekkia. Etter en lovende start ble det til slutt tap 3-4.

 

 

 

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.