Halloween-fest for barna på Sotra: – Jeg nominerer dette til årets coachprestasjon i Golf-Norge!

Halloween-fest for barna på Sotra: – Jeg nominerer dette til årets coachprestasjon i Golf-Norge!

Sotra-pro Marc Wyn Rogers stelte i stand en golfturnering utenom det vanlige i forbindelse med halloween. (Foto: Sotra GK)

Sotra Golfklubb lagde en golfturnering utenom det vanlige for barna i forbindelse med halloween denne uken.

Totalt deltok 48 barn i alderen 4 til 18 år på halloween-turneringen, som ble en realitet takket være klubbens pro, Marc Wyn Rogers.

– Ideen kom fra barndommen min i Wales. Vi kombinerte ting vi gjorde på halloween med ting vi kunne bruke i golfsammenheng. Jeg vet at halloween ikke er så stort her i Norge, men jeg har alltid likt det. Jeg har hatt et halloween-arrangement her tidligere, men denne gangen gikk jeg «all-in», sier Rogers til Norsk Golf.

Jeg har ikke hatt en ordentlig nattesøvn på flere dager. Ideene kom til meg midt på natten og tidlig om morgenen. 

Marc Wyn Rogers

En som lot seg imponere, var Team Norway-sjef Jon Karlsen. han skrev dette da Rogers delte bildene fra halloween-turneringen på Facebook:

«Jeg nominerer halloweengolfen til Marc Wyn Rogers på Sotra GK til årets coachprestasjon i Golf-Norge!»

– Jeg har ikke hatt en ordentlig nattesøvn på flere dager. Ideene kom til meg midt på natten og tidlig om morgenen. Jeg har stått på siden mandag for å lage alt selv, forklarer Rogers.

Han fikk lønn for strevet i form av 48 storfornøyde barn.

– Arrangementet gikk helt strålende. Vi hadde utdeling av puttemerke og bronsemerket, og vi kåret «årets talent» og fire stykker som «årets ivrigste». Etter at vi var ferdig på pitch-og-putt-banen, hadde vi pizza i klubbhuset, og flere foreldre hadde laget kule haloween-miffins til alle. Til sammen var vi nærmere 65 stykker i klubbhuset. Men jeg er glad det er over! Jeg la hjertet og sjelen min i dette, smiler han.

Se bildene fra halloweengolfen på Sotra GK under!


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.