Han så Tiger slå like bra som før

KOMPISER: Charles Howell III (T.h.) og Tiger Woods hygger seg under Presidents Cup før Tiger-skandalen ble rullet opp. Nå er det duket for mer moro. (Foto: Getty Images)

Charles Howell III var sammen med Tiger på driving rangen.

Det var i forkant av Honda Classic forrige at PGA Tour-stjernen Charles Howell III tilbrakte en time på rangen sammen med Tiger innenfor gjerdene og bak strengt bevoktede porter i nabolaget Isleworth utenfor Orlando.

Tiger skal daglig ha vært på rangen i det siste. Der skal også hans sving-coach Hank Haney ha vært.

Og vitnet Charles Howell III kan berolige alle Tiger-fans.

- For å være ærlig; han så akkurat like bra ut som før. Han slo akkurat de samme slagene, akkurat like godt som sist jeg så ham, sier Howell.

Også J.B. Holmes fikk se Woods på nært hold. Holmes er selv en av dem som driver ballen lengst på PGA Tour. Han bør med andre ord kunne kjenne igjen en god drive.

- Jeg så ikke så mye av Tiger, kanskje fem-seks driver. Men alle landet innenfor den samme radiusen på 10 meter, sier Homes.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.