- Han slår rekorden min

SURE MINER? Tiger gjør comeback på Augusta National. Spørsmålet mange stiller seg, er i hva slags form han kommer til å være, og hvor mye oppstyret rundt hans person påvirker ham. (Foto: Getty Images)

Jack Nicklaus tror fortsatt at Tiger Woods klarer å slå rekorden på 18 majortitler.

Etter fire måneder utenfor golfsirkuset, men så til de grader inni et helt annet sirkus, returnerer verdens suverent beste golfspiller til Augusta National i begynnelsen av april for Masters.

Tiger har 14 majortitler så langt i karrieren, bare fire bak legenden Jack Nicklaus.

- Han kommer tilbake, det er for golfens beste og det er bra for Tiger, fordi det er det han er. Han er en golfspiller. Han bør spille det spillet han elsker og dominerer. Og jeg tror alle har store forventninger til det som kommer til å skje. Jeg tenkte at hvis han ikke kommer tilbake i år, så blir det vanskeligere, men jeg regner med at han slår rekorden min, sier Nicklaus til SkySports.

- Han er fortsatt ung, og har et så vanvittig talent, legger han til.
Retief Goosen gleder seg også til Tigers comeback. Han tror ikke verdenseneren vil få så mye tyn på Augusta, eller hvor som helst, for den saks skyld.
- Det kommer til å være de én prosentene som kommer til å komme med kommentarer, og det kommer antakelig bare til å få ham til å føle seg litt som resten av oss, sier Goosen til Press Association.
- Det mest interessante blir å se hva som skjer når han faktisk kommer ut på banen og hvordan publikum reagerer på situasjonen. Men i det store og hele tror jeg folk er glade for at han kommer tilbake, sier Goosen.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.