- Det handler om repetisjoner

HVORDAN ER FORMEN? En Tiger Woods i fremgang kan fort bli farlig for konkurrentene. (Foto: Hunter Martin, Getty Images)

Så - er Tiger Woods friskmeldt eller ikke?

Det er det store spørsmålet.

Verdenseneren ble nummer 12 i The Barclays sist uke, og spilte to gode runder med scorer et godt stykke ned på 60-tallet. Hadde han bare fått sving på putteren sin på runde to og tre, kunne det blitt hur godt som helst, som svenskene sier.

Nå står en ny turnering for døren - Deutsche Bank Championship - og Tiger ligger på 65. plass når det gjelder FedExCup-poeng. Bare de 70 beste får lov til å være med neste uke, og det er ett eller annet som er litt rart over å se Tiger Woods' navn blant spillerne som kanskje ikke kommer med til neste ukes nesebryning - BMW Championship - der Tiger er regjerende mester.

Men selv om det skal mer til enn én runde for å "friskmelde" Tiger, er det likevel tegn som peker i riktig retning.

* 12. plassen sist uke var hans beste plassering siden juni.
* For første gang siden Masters kom han seg igjennom en hel pressekonferanse uten å måtte snakke om sitt havarerte ekteskap.

- Jeg begynner å se litt progresjon, og det er bra. Mentalt slår jeg ballen mye bedre, noe som gir meg mer selvtillit. Jeg driver ballen mye rettere, jeg slår litt lenger, særlig med jernene mine. Alt dette er positive tegn. Det handler om å gjøre alt litt mer naturlig. Og det igjen handler om repetisjoner, sier Woods selv.

Det er Matt Kuchar som leder FedEx-sluttspillet, med Steve Stricker på plassen etter. Han er for øvrig regjerende mester i denne ukens turnering.

Deutsche Bank Championship begynner ikke før i dag, fredag, og er den eneste turneringen på touren som ender på mandag. Det vil si: det siste kommer an på orkanen Earl, om den tar turen innom turneringsområdet eller ikke.

Deutsche Bank Championship handler også om å vise seg fram for Ryder Cup-kaptein Corey Pavin, som skal gi fire spillere et wild card til turneringen.

- Det er ingen løfter til noen av dem, mener Pavin. - Jeg tror alle er modne nok til å forstå det.

Kilde: golf.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.