Haney lover Tiger-avsløringer

LOVER AVSLØRINGER: Hank Haney blir overrasket om Tiger Woods ikke leser boken Haney har skrevet om ham. Der lover han nye avsløringer om verdensstjernen. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods har tidligere uttrykt skuffelse over gamletrener Hank Haney som har skrevet bok om ham. Nå lover Haney ytterlige overraskelser.

Det gjør han i et intervju med Crain's Blog i chicacobusiness.com.

På spørsmål om Haney var overrasket over Tigers kjølige mottagelse av boken, svarer han:

- I grunn ikke. Han er ganske konsistent på hvordan han har reagert på slike ting i fortiden. Jeg føler det er en rettferdig og ærlig bok. Jeg vet at han har kalt den "uprofesjonell". Jeg vet ikke hvordan man kan komme med en slik kommentar uten å ha lest den. Jeg hadde muligheten til å skrive en uprofesjonell bok, men det synes jeg ikke at jeg gjorde.  

Så burde Woods bekymre seg over hva som står skrevet om ham?

- Kanskje. Sannheten er sannheten. Det er ganske mye der som folk vil bli overrasket over. Jeg skrev bare en rettferdig og ærlig bok. Dette har aldri vært en bok hvor jeg forsøker å sverte ham. De som kjenner meg vet at jeg aldri ville gjort noe slik.

Woods har sagt han ikke kommer til å lese boken, noe Haney har sine tvil om. For selv om Tiger sier det motsatte, leser han det meste av det som skrives om ham.

- Han leser alt. Dersom han sier at han ikke kommer til å lese den, vil det sannsynligvis bli for første gang. Det blir opp til ham å bestemme om han er misfornøyd med boken. Jeg føler den bare er veldig ærlig. 

Boken The Big Miss kommer ut 27. mars, en uke før årets første major-turnering, The Masters slår i gang på Augusta National - nesten to år etter at Haney ble sparket av Tiger. 

Kommer du til å lese boken?

Boken er tilgjengelig til forhåndsbestilling på Apples iBook-store, og kan også forhåndsbestilles her: 

Amazon.com 

CDON.com 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.