Haney slutter som Tigers trener

SÅ VAR DET SLUTT: Hank Haney er ferdig med å være Tiger Woods' svingtrener. (Foto: Donald Miralle, Getty Images)

Hank Haney har gitt seg som Tiger Woods' svingtrener.

Han kunngjorde sin beslutning mandag. Haney har vært med Tiger siden 2003, og Tiger har vunnet seks av sine 14 majortitler, og 37 av sine 71 PGA-titler, med Haney ved sin side.

- Jeg er ekstremt takknemlig for oppgaven jeg har hatt med å trene Tiger Woods. Det var kort og godt tid for begge til å gå i en annen retning, skriver Haney i en e-post til USA Today.

Han informerte Tiger mandag kveld.

- Tiger Woods har kommet til et storhetsnivå jeg ikke tror golfsporten noen gang har sett tidligere. Jeg vil alltid være takknemlig for å ha vært med på å bidra til den suksessen. Og bare så det ikke er noen misforståelser: dette var min beslutning. Tiger Woods og jeg vil alltid være venner, men jeg tror det finnes en tid og en plass for alt, og jeg føler at dette er en tid for meg til å gjøre andre ting, sier Haney.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.