- Hank vil alltid være en venn

SLUTT: Hank Haney og Tiger Woods går hver sine veier, men vennskapet har de tenkt til å beholde - og bevare. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Tiger Woods bekrefter bruddet med Hank Haney.

- Hank Haney og jeg er blitt enige om at han ikke lenger skal være min trener. Hank er en fremragende trener, og han har vært til stor hjelp for meg, men like viktig: han er en god venn. Det kommer ikke til å forandre seg. Jeg ønsker å takke ham for alt han har gjort for meg i løpet av de seks siste årene, heter det i en uttalelse fra Tiger Woods tirsdag.
Haney uttrykte også en stor grad av takknemlighet i sin kunngjøring.
- Tiger Woods har kommet til et storhetsnivå jeg ikke tror golfsporten noen gang har sett tidligere. Jeg vil alltid være takknemlig for å ha vært med på å bidra til den suksessen. Og bare så det ikke er noen misforståelser: dette var min beslutning. Tiger Woods og jeg vil alltid være venner, men jeg tror det finnes en tid og en plass for alt, og jeg føler at dette er en tid for meg til å gjøre andre ting, sa Haney.
Etter at Tiger kom tilbake til golfbanen i Masters, har han vært nødt til å svare på spørsmål om sitt forhold til Haney. Tiger nektet hele tiden for at de to skulle gå hver sin vei.
Woods og Haney har jobbet sammen siden 2004. Woods vant seks majortitler med Haney ved sin side.
Tidligere har Butch Harmon vært Tigers trener. Spørsmålet er hvem han sikrer seg tjenestene til nå.
Kilde: pgatour.com
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.