Hans navn er Hamilton

TILBAKE? Todd Hamilton er tilbake i tetsjiktet i en golfturnering igjen. Det var en stund siden. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Husker du Todd Hamilton?

Amerikaneren vant The Open i 2004, og har i grunnen ikke gjort så mye ut av seg siden. Det vil si - helt fram til nå.

Etter at han mistet sine fulle rettigheter på PGA-touren, bestemte Todd Hamilton seg for å spille på Europatouren, men heller ikke det har gått særlig bra. 44-åringen, som nå er ranket som nummer 545 i verden, har bare klart to cutter på de 19 siste forsøkene. Nå er han imidlertid bare ett slag bak ledende Nicolas Colsaerts og Shiv Kapur etter to runder av KLM Open.

- Da jeg kom hit, tenkte jeg at det ikke var en type bane som passet for meg. Du trenger å drive bra, og jeg har ikke gjort det så bra som jeg kunne ønske. Jeg trodde jeg kom til å slite, men mange ganger tror du at noe skal skje, og så skjer det ikke, sa Hamilton etter runden fredag.

Tyske Martin Kaymer er favoritt til å vinne. Han er bare to slag etter teten.

Eirik Tage Johansen deltar også i Nederland denne uken, og han gikk på 66 slag fredag. Dermed er han med videre i turneringen med god margin.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.