Håper fortsatt på seier

JOBBER MED SVINGEN: Tiger Woods jobber fremdeles med Sean Foley, og selv om alt ikke er hundre prosent på plass ennå, mener Tiger at det ser bra ut. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Tiger Woods har aldri vunnet mindre. Men han har aldri lært mer.

Tiger Woods er mer i balanse med sitt personlige liv nå enn han var da han gjorde comeback i Masters i april. Ikke så rart, kanskje, med tanke på alt som har skjedd i verdensenerens liv det siste året.

Tiger har ikke vunnet etter at han kom tilbake, men han har fortsatt noen turneringer igjen å gjøre det på.

Vil vinne
- Jeg lærte mye om meg selv, og jeg lærte hvordan ting gikk galt og hvorfor det gikk sånn, og jeg måtte ta et dypt blikk på meg selv. Men jeg gjorde det, og det er jeg glad for. Jeg tror jeg kommer fra et mye bedre sted nå enn jeg gjorde før, sa Tiger mandag i forbindelse med en videokonferanse for hans Chevron World Challenge.

Turneringen går av stabelen i begynnelsen av desember, og det blir hans siste turnering for året. Før det skal han spille HSBC Champions i Shanghai og Australian Masters i - trommevirvel, trommevirvel, trommevirvel - Australia.

Tigers to beste plasseringer i år er Masters og US Open, der han endte på fjerdeplass begge gangene.

23. august ble han skilt fra sin svenske kone Elin Nordegren. Woods sier at eksparets to barn nå tilpasser seg den nye livssituasjonen.

- Jeg tror alle har det bedre, og det har jeg også, sa Woods.

Ni under par
Tiger Woods deltok i Ryder Cup, og det han viste der, bærer bud om en spiller på vei tilbake. I den siste kampen mot Francesco Molinari var han ni under par etter 15 hull. Han vant også tre av fire kamper.

- Spillet mitt kommer seg. Forhåpentligvis kan jeg få to seire før jeg kommer til Chevron, så vi får se hva som skjer.

Kilde: Reuters

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.