Håper på troneskifte i 2013

REALIST: Suzann Pettersen drømmer om å bli verdensener, men tror ikke det skjer neste sesong. (Foto: Skjermdump NRK)

Suzann Pettersen møtte NRK på Fornebu for å prate om hennes drøm om å bli verdensener. Hun medgir at det ikke skjer med det første.

For selv om Suzann nettopp har lagt en av sine beste sesonger noensinne bak seg, har Yani Tseng dominert golfsporten som ingen annen har gjort før henne. Taiwaneseren har allerede rukket å vinne 22 ganger som profesjonell, inkludert fem majors. 

- Jeg tror det krever noe nesten umenneskelig å prøve å ta henne ned fra tronen neste år. Forhåpentligvis kan 2013 være et troneskifte, sier Tutta til NRK.

Se resten av intervjuet med Tutta her, hvor hun blant annet forteller om hvordan hun forbereder seg til ny sesong, og hva hun ønsker seg til jul.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.