Har han lært?

SPENT: Justin Rose leder AT&T National etter tre runder, men er spent på om han har lært å lede. (FOTO: Getty Images)

Engelske Justin Rose leder nok en gang før siste dag av en turnering, men har han lært å ta vare på ledelsen i finalerunden?

Sist helg ledet Justin Rose etter tre dager, men med en svak sisterunde holdt det ikke inn. Nå er han selv mest spent på om dt ga ham nok erfaring til å vinne denne helgen, i AT&T National.

- En ledelse betyr ikke så mye, det er sluttresultatet som teller. Det jeg er mest spent på er om jeg har lært leksa mi fra forrige uke, sier Rose til pgatour.com

Rose er i suveren ledelse ti under par, etter tredjerunden med fire birdier og en bogey. 

 

Dagens beste

Dagens beste runde hadde svenske Carl Petterson, som imponerte alle med en 65-runde. Dermed klatret han 32 plasser på resultatlista, og er fire slag bak ledende Rose, på delt andreplass med sørkoreanske Charlie Wi. 

Også Tiger Woods gjorde et sprang oppover på resultatlista med en 70-runde. Totalt er han tre over par på 47.plass. 

- Jo flere turneringer jeg spiller, dess bedre blir følelsen, sier Tiger. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.