- Det har snudd nå

FOR EN OPPTUR: Oliver FIsher nyter tilværelsen som en av Europas heteste golfspillere for tiden. (Foto: Ian Walton, Getty Images)

Hvor skal dette ende, Oliver Fisher?

Oliver Fisher ble i amatørdagene sett på som et større talent enn Rory McIlroy. Mens sistnevnte tok seg inn blant de ti beste i verden tidligere i år, måtte Fisher friste tilværelsen på Challenge-touren, og belage seg på invitasjoner for å kunne spille turneringer på Europatouren.

Mulighetene han har fått der, har han tatt vare på. Han har spilt så godt at han allerede er sikret kortet for neste år. I hvert fall så godt som.

Under Ballantine's Championship i forrige uke tok han sin femte topp ti-plassering på Europatouren på rad. Allerede har han passert pengegrensen for fjoråret som sikret spillerne nytt kort på touren, og denne uken deltar han i Open de Espana.

- Hvis jeg har en god uke, vil kortet være sikret. På starten av året ville jeg tatt det imot med åpne armer. Det har vært en god start. Forhåpentligvis kan jeg sette meg nye mål nå.
Og nye mål - det er Race to Dubai, det.
- Med et par gode turneringer til, så kan jeg nesten klare det, sier han. Og han er full av selvtillit.
- Det skjedde raskere enn jeg trodde, men jeg vet jeg kan spille. Jeg vet hvilken standard jeg ligger på. Det var frustrerende for meg i fjor, men det handlet bare om å jobbe videre og ikke gi opp. Det har snudd nå, og jeg er veldig glad for det, sier Fisher.
Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.