Har tro på EM-lagene

Landslagstrener Øyvind Rojahn har høye forventninger til gutta som skal representere Norge i lag-EM for herrer. 

Europamesterskapet (EM) i golf for herrer lag spilles på Österåkers Golfklubb utenfor Stockholm 6 - 10. juli 2010, ogNorges Golfforbund har tatt ut følgende lag til EM for herrer:

Knut Børsheim, Fana GK, Anders Kristiansen, Borregaard GK, Joakim Mikkelsen, Drammen GK, Elias Bertheussen, Trondheim GK, Espen Kofstad, Losby GK, Are Friestad, Stavanger GK.

Passer laget godt

Laget består av de samme spillerne som kjempet seg frem til en flott 4. plass under fjorårets lag-EM på Conwy Golf Club i Wales.

Landslagstrener Øyvind Rojahn har høye målsettinger for årets lag som siden i fjor har fått mer erfaring og innsikt i turneringsspill på dette nivået.

- Golfbanen på Österåkers Gk er en svært krevende bane og jeg mener den passer laget godt, sier Øyvind Rojahn

Turneringen innledes med to dagers slagspill for å få en ranking av lagene. Deretter spilles plasseringsrunder i form av matchspill med singel og foursome. De første åtte lagene fra det innledende slagspillet gjør opp om plassering 1-8, neste gruppe om plassering 9-16 og deretter plassering 17-20.

Guttelaget klart 

Også Niklas Diethelm har tatt ut laget som skal spille lag-EM for gutter i Tyrkia. Det består av følgende spillere. Mathias Schjølberg, Oslo GK, Kristoffer Ventura, Moss & Rygge GK, Andreas Gjesteby, Drammen GK, Kristian Krogh Johannessen, Drammen GK, Aksel Olsen, Stavanger GK, Mikkel Bjerch-Andresen, Haga GK, kaptein Frank Abramhamsen.

Norge ble nummer 14. i fjorårets lag-EM. Landslagstrener Niklas Diethelm mener laget har spillere med god kapasitet og han sier at årets mannskap har potensial til å spille seg til en A-flight.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.