- Det har vært et vanskelig år

TØFF SESONG: Paula Creamer vil være glad når sesongen 2010 er over. (Foto: Fred Vulch, Getty Images)

Men Paula Creamer har ingenting imot å sitte på kjøkkenet, og bare stirre.

Sesongen 2010 har vært trøblete for Paula Creamer. Hun måtte operere tommelen sin, noe som medførte et avbrekk på fire måneder, men hun kom likevel tilbake og vant US Open.

Det var den første majortittelen hun tok, og det soleklare høydepunktet i et ellers tøft år. Pokalen har hun plassert på kjøkkenet.

- Det er veldig fint, og annerledes. Jeg har aldri vært en troféperson, men den pokalen er vakker. Jeg kan se på den hele dagen.

Nå har hun hatt en fem uker lang pause som inkluderte flere uker borte fra golfbanen. Hennes beste plassering siden US Open var en delt 15. plass i Canadian Women's Open. Denne uken deltar Paula og hennes fortsatt helende tommel i Navistar Classic. Det er første gang hun deltar i turneringen.

Creamer har ni LPGA-seirer fra før av. Hun har også deltatt på tre vinnende Solheim Cup-lag.

- Så lenge jeg kan gi meg selv en sjanse på søndag, så kan jeg ikke be om så mye mer. Det har vært et vanskelig år, men vi har noen turneringer igjen som jeg kan kjempe meg igjennom, og så er vi ferdige med 2010.

Suzann Pettersen deltar ikke i turneringen, men det gjør Marianne Skarpnord og en stor bit av verdenseliten. Ai Miyazato er på plass. Det samme er Cristie Kerr.

Nå er det seks turneringer på rappen for jentene på LPGA-touren. Turneringen er sikret en ny vinner, fordi Lorena Ochoa - som vant de to siste årene - har lagt opp.

Kilde: golf.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.