Hard landing i Madrid

HARD LANDING: Eirik Tage Johansen landet hardt etter den flotte førsterunden. Andrerunden endte to over par

Eirik Tage Johansen klarte ikke å følge opp den supre førsterunden i Madrid Masters, men han er videre til helgens runder. 

Tages scorekort etter andrerunden var nokså "fargerikt" med sju bogeyer og fem birdier. Det endte med en runde to over par, og han raste nedover på resultatlisten. 

Heldigvis ble han reddet av den gode førsterunden fire under par, så han klarte cuten med en slags margin. Cuten gikk ett slag under par, dermed blir det to runder også i helgen på Stavanger-gutten.

 

Donald leder

Luke Donald tok teten alene etter dagens fem under par-runde, og leder ett slag foran Rhys Davies.

Den spanske stjernen, Sergio Garcia, klarte heller ikke nå å få skikkelig sving på verken køllene eller hodet. Seks birdier hjalp lite når det også ble fem bogeyer og en dobbelbogey. Garcia misset cuten med to slag, og kan ta helgefri. 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.