Harrington må under kniven

BMW-KLAR: Padraig Harrington stiller til start i BMW PGA Championship denne uken. Men etter det blir det pause. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Padraig Harrington blir kneoperert etter denne ukens BMW PGA Championship.

Operasjonen betyr at iren ikke deltar i Wales Open på Celtic Manor 3-6-juni, men inngrepet har vært planlagt så han skal rekke US Open på Pebble Beach om fire uker. Han satser også på å kunne delta i St. Jude Classic, som går av stabelen uken før majorturneringen.

Harrington skadet seg da han spilte fotball ved juletider.

- Legen min har anbefalt meg å gjøre dette nå, så ikke skaden forverrer seg. Hvis jeg hadde ventet til slutten av året, kunne det blitt ille. Dette er noe som kunne påvirket karrieren min hvis jeg ikke hadde gjort noe med det. Hvis det hadde vært opp til legen min, ville han ha gjort dette før Masters, forteller Harrington til golf365.com.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.