Harrington triumferte på Bermuda

Harrington triumferte på Bermuda

VANT: Reserven Padraig Harrington vant til slutt. (Foto: All Over Press)

Padraig Harrington måtte steppe inn som reserve i PGA Grand Slam of Golf, og vant like gjerne hele turneringen.

Fire-mannsturneringen skal i utgangspunktet inneholde de fire majorvinnerne i en shoot-out over 36 hull, men ettersom Ernie Els måtte trekke seg på grunn av en ankelskade og Rory McIlroy skal spille i det fjerne Østen, åpnet det døren for at reservene Keegan Bradley og Padraig Harrington skulle møte US Open vinner Webb Simpson og Masters vinneren Bubba Watson til kamp.

Med runder på 66 og 67 slag slo Harrington Simpson med ett slag, mens Bradley og Watson begge avsluttet seks slag bak.

Den 41 år gamle iren er nå den eneste europeeren sammen med Ian Woosnam som vinner tittelen, etter å ha kommet til kort etter sine majorseiere i 2007 og 2008.

Harrington ledet med to slag over natten, og plukket opp sine første birdies på dagen på det femte og åttende hullet. Med åtte hull igjen å spille var likevel ledelsen på bare ett slag.

Et hat-trick av birdies fra det 11. sikret imidlertid dublineren seieren, som kunne koste på seg en bogey på det siste hullet for å slå Simpson.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.