Haugaland feirer 30-årsjubileum med gratis golf

Haugaland feirer 30-årsjubileum med gratis golf

Haugaland Golfklubb markerer 30-årsjubileet med gratis golf i en hel uke. (Foto: Haugaland GK)

Haugaland Golfklubb markerer 30 år som golfklubb med å invitere til gratis golf i en hel uke på Sveio Golfpark.

– Hovedmålet med feiringen er å invitere alle til å prøve golf helt gratis. Vi har flere aktivitetstilbud under feiringen. Det er viktig at folk melder seg på. Det kan de gjøre via nettsiden vår, sier Gavin Hinds, daglig leder i Svei Golfpark til Haugesunds Avis

Mens jubileumsuken startet med åpen dag på golfbanen med gratis instruksjon på mandag, blir det egne junior-, jente- og damegolfdager utover uka. Fredagen er forbeholdt par som ønsker å spille golf sammen, og lørdag er det duket for familiegolf. Deretter avsluttes festen med turnering på søndag.

Ambisjonen med feiringen er å rekruttere nye medlemmer til klubben. 

– Dette er en fin anledning til å vise fram sporten vår. Golf er en idrett for alle. Hele familien an spille sammen, sier Hinds til Haugesunds Avis.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.