Hauger søker frivillige til Norwegian Challenge

BLI MED PÅ FESTEN: Hauger Golfklubb søker funksjonærer til CT 11.-14. august (Foto: Hauger GK).

Har du lyst til å oppleve årets golfarrangement i Norge på nært hold?

I august er det omsider duket for en internasjonal storturnering i Norge igjen når Hauger Golfklubb i Akershus skal være vertsskap for Challenge-touren. Det har gått tre år siden touren gjestet norsk jord. Nå søker klubben etter frivillige funksjonærer som kan hjelpe til under turneringen.

Norwegian Challenge på Hauger er en av tre proffturneringer i Norge i år, sammen med Ecco Tour på Mørk og Nordea Tour i Drøbak. Flere av de største profilene i Norges golfelite er ventet å delta, samtidig som man blir tildelt noen ekstra "wild card"-plasser.

Challenge-touren er turneringsserien på andre nivå innenfor profesjonell golf i Europa. Turneringsserien som arrangeres av PGA European Tour består av et tjuetalls turneringer i og utenfor Europa. De 20 beste spillerne totalt kvalifiserer seg for neste års Europa-tour som er Europas svar på PGA-touren i USA.

 

For påmelding, klikk her.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.