Heder på livstid for supertrio

DE SYNLIGE BEVISENE: For en gjeng: Louis Oosthuizen, Graeme McDowell og Martin Kaymer. (Foto: Ross Kinnaird, Getty Images)

Martin Kaymer, Graeme McDowell og Louis Oosthuizen har enda en grunn til å smile.

Trioen, som alle har imponert stort i 2010-sesongen, har fått æresmedlemsskap på Europatouren. Ikke bare for i år, men for resten av livet.

Det ble klart i forkant av Dubai World Championship. Trioen fikk utdelt medlemsskapet sitt av Europatourens styreformann George O'Grady.

I juni ble McDowell første europeer til å vinne US Open på 40 år, da han triumferte på Pebble Beach. Måneden etter gikk Oosthuizen noe overraskende til topps i The Open. I august klinte Kaymer til og vant US PGA Championship.

- Vi ønsker å hedre disse spillerne med den høyeste utmerkelsen vi kan gi dem, sa O'Grady.

McDowell tok ordet etterpå på vegne av trioen.

- Det har vært et fantastisk år for europeisk golf. Europa vant Ryder Cup, Lee Westwood ble nummer en i verden, og vi er alle stolte over å være en del av Europatouren. Vi gleder oss til en flott helg, sa han.

Kilde: europeantour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.