Helgens morsomheter

Her er et knippe morsomme sitater fra helgens golf.

"Jeg vet ikke - idioti?" (Juli Inkster, på spørsmål om hva som fortsatt holder henne gående i en alder av 49.)
"Jeg trodde det var en feil. Jeg så opp på ledertavlen, og jeg tenkte - har de tabbet seg ut? (Angela Stanford etter siste runde av HSBC Women's Championship i Singapore, der det sto et 79-tall ved siden av navnet til Lorena Ochoa)
"Dette er naturlig nok en herlig start for meg" (Tidenes understatement fra Ai Miyazato, som har vunnet de to første turneringene på LPGA-touren i 2010 - som den første spiller på 44 år)
"Det er alltid litt bedre å tape for en cowboy" (Rickie Fowler etter at han ble nummer to bak Hunter Mahan i Phoenix Open. Fowler og Mahan gikk på Oklahoma State University sammen)
"Jeg ble ganske sjokkert da han (LPGA-sjef Michael Whan) fortalte meg at jeg skulle bli kaptein. Jeg måtte be ham gjenta, fordi jeg var ikke sikker på om jeg forsto ham rett." (Rosie Jones, etter at hun ble utnevnt til Solheim Cup-kaptein i 2011)
"Jeg hørte 'regjerende mester' helt fra første til siste tee." (Kenny Perry om fansens entusiasme etter pro-am-turneringen i forkant av Phoenix Open.
"Jeg er bare en bedre elsker. Jeg har ikke magen som blokkerer lenger, så det hjelper." (John Daly på Dan Patrick Show, på spørsmål om han er en bedre golfspiller enn sanger. Hmmm. Svarte han egentlig på spørsmålet?)
Kilde: Golf Channel.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.