Helt likt i Kodak Challenge

KAN VINNE EN MILLION DOLLAR: Rickie Fowler trenger et par birdies på hull 17 i helgens turnering for å kunne vinne en million dollar. (Foto: Getty Images)

Og nei, det er ikke Rickie Fowler som leder.

Kodak Challenge er noe nytt på PGA-touren denne sesongen. Gjennom hele året er utvalte hull på utvalgte baner med i en egen turnering som har fått dette reklameklingende navnet. Som i alle andre golfturneringer gjelder det å få lavest mulig score.

Før den siste turneringen ledet Troy Merritt med ett slag på Rickie Fowler og Aaron Baddeley. På Magnolia-banens 17. hull noterte imidlertid Baddeley seg for en birdie torsdag, og dermed gikk han opp i delt ledelse med Merritt. Begge er 17 under par.

Merritt og Fowler spilte begge på Palm Course torsdag, hvilket betyr at de får sine sjanser fredag. Tim Petrovic og Lee Janzen er to slag etter.

Vinneren av turneringen får med seg en million dollar. Blir det likt etter den siste runden søndag, blir det omspill på det 17. hullet helt til det er kåret en vinner.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.