Henger med

THORP ER MED: Med en god sisterunde kan Marius Thorp spille seg til en god plassering på challengetouren. (FOTO: Tom Wergeland)

Jan-Are Larsen og Marius Thorp henger fortsatt med i kampen om en grei plassering i Kärnten Golf Open etter tre runder.

Thorp klarte ikke å følge opp den gode 68-runden fra fredag. Det ble en 72-runde som inneholdt blant annet fem birdier, tre bogeyer og en dobbelbogey. Han ligger på 28.plass før sisterunden, men med bare tre slag opp til en topp ti-plassering.

Thorp går ut klokka 10.19, norsk tid, søndag. 

Birdieshow

Larsen hadde et aldri så lite birdieshow, og spilte seg til sju birdier på runden. Men en trippelbogey og to doble ødela en god score. Likevel, det ble to under par og en 70-runde. Totalt er han tre under og ligger på 36.plass. 

Larsen starter fjerderunden 9.52, norsk tid, søndag. 

Østerrikeren Thomas Feyrsinger leder 11 under par etter tre runder. Dagens beste runde sto australske Matthew Zions for, med sju under par. Dermed klatret han opp til en delt andreplass.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.