Henrik avsluttet med ny 68-runde

OPPTUR: Henrik Bjørnstad har hatt vanskelig for å klare cutene i det siste, men fredag kveld kom en opptur på Turning Stone.

Bjørnstad leverte varene i Turning Stone Resort Championship.

Henrik Bjørnstad har slitt med å klare cutene på PGA-touren i det siste, men fredag var han endelig på rett side av den magiske grensen.

Nordmannen kronet det hele med strålende spill både lørdag og søndag.

68 slag på begge de to siste rundene sendte Bjørnstad oppover på resultatlisten, og han endte på delt 33.-plass. 

Tidligere i sesongen har Henriks scorekort ofte vært av den fargerike sorten. Helgens to 68-runder var imidlerid svært så ryddige. Både lørdag og søndag hadde han bare én bogey på kortet.

Bill Lunde vant turneringen, 17 slag under par. Bjørnstad endte totalt ti slag under. 

Fra lørdag: Det er fortsatt jevnt i turneringen. Henrik har bare ni slag opp til tyske Alex Cejka, som leder på -15. Opp til en topp-10 plassering er det bare fire slag. Så mulighetene er gode for avansement.

Svenske Richard S. Johnson, som nylig vant Nordea Scandinavian Masters på Bro Hof i Stockholm, er beste skandinav. Johnson ligger på en 14. plass i sammendraget, tre slag foran sin venn Henrik Bjørnstad.
 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.