Henrik gleder seg

SER FRAMOVER: Henrik Bjørnstad er ferdig med profflivet, nå ser han bare framover. (FOTO: Getty Images)

Henrik Bjørnstad er ferdig med profflivet, nå gleder han seg til nye oppgaver innen golfen.

I kjølvannet av Henriks avgjørelse om å legge opp, er det mange som håper at han vil fortsette med noe innen golf og at golf-Norge kan få nyte godt av hans kompetanse. Ifølge Henrik selv er dette meget realistisk, selv om han ennå ikke har avgjort noe. 

- Nå gleder jeg meg til nye utfordringer, og en ny tid i livet. Jeg håper jeg kan bidra på en eller annen måte til at vi skal få fram norske spillere som kan komme enda lenger enn jeg har greid, sier han beskjedent til norskgolf.no.

For det er ingen norske herrespillere som har kommet lenger golfmessig enn nettopp Henrik. Også Frode Scheie i NGF håper golf-Norge skal få nytte av Henrik. 

- Det er helt naturlig at NGF nå tar en prat med ham om veien videre, og om det er noen roller hos oss som kan passe Henrik, sier Scheie. 

Det har ikke vært noen hemmelighet at Henrik har slitt med motivasjonen, ikke bare i år, men i perioder. Nå gleder han seg til å komme hjem og til sitt nye liv. Med kone og to små blir det en hektisk hverdag, og da Norsk Golf møtte ham i høst uttalte han at det var vanskelig å bo i USA og være så langt unna familie og venner også med tanke på barna.

- Jeg er letta over å ha tatt avgjørelsen, sier han.

Vi venter spent på hva han skal gjøre videre, men om golf-Norge kjenner sin besøkelsestid tipper vi det ikke kommer til å mangle på jobbtilbud for den sympatiske eksgolfproffen. 

Les også: 

Henrik legger opp

-Trist og kjedelig


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.