Henrik svinger i Memphis

I FORM: Etter to tidliger bogeyer slo Henrik Bjørnstad hardt tilbake på åpningsrunden i Memphis torsdag.

Bjørnstad var oppe på 12. plass i St. Jude's Classic.

Henrik Bjørnstad fikk en knallstart på førterunden i PGA-turneringen i Memphis torsdag. Riktignok måtte han tåle to tidlige bogeyer, men så startet nordmannen et utrolig birdie-kjør.

- Etter de to tidlige bogeyene spilte Henrik vanvittig bra golf. Da hadde han syv strake greentreff. Alle innspillene stoppet mellom 1 og 5 meter fra pinnen, rapporterer en imponert sportssjef i Norges Golfforbund, Frode Scheie, som følger Henrik Bjørnstad ringside.

Fem birdier på første ni førte Henrik helt opp på 12. plass på resultattavla, bare ett slag bak fjerdeplassen og fire slag bak ledende Lee Westwood.

Siste: Henrik fikk dessverre en dobbelbogey på sitt 11. hull (hull 2, han startet på backnine), og falt på listene. Forhåpentligvis kan han slå tilbake nok en gang.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.