Her åpnes den norske sesongen

NORGES FØRSTE? Dette bildet er tatt på Karmøy Golklubbs åpningsdag sist lørdag. Nå skal all snø være borte. (Foto: Karmøy GK)

Karmøy Golfklubb har åpnet med sommergreener.

Karmøy GK i Skudeneshavn i Rogaland ble den første norske golfbanen som åpnet denne sesongen. Det gjorde de allerede sist lørdag.

- Vi spilte litt forrige lørdag, ja. Jeg tror nok vi er først ute. Jeg har i hvert fall ikke hørt om noen andre som var før oss, sier Nils Reiersen, styremedlem i Karmøy GK, og refererer til bildebeviset som forteller at de er i gang.

- Det ser ikke akkurat ut som en "idrett for alle"?

- He-he. Nei, kanskje ikke. Men det er mange som har abstinenser nå. Vi har allerede fått en del telefoner og flere har valgt å legge påskeferien hit, sier Reiersen.

- Er snøen borte nå?

- Snøen er borte. Banen har tørket raskt opp, telen har gått og greenene har klart seg uten vinterskader, forteller han.

Karmøy er en variert 9-hullsbane som åpnet i 2001. Normalt er den spillbar hele vinteren, men i år har den i likhet med alle andre baner i Sørvest-Norge vært stengt siden desember.

Greenfee i helgene er 200 kroner. Fjernmedlemsskap koster 990 pr. år, det gir fritt spill på banen hele året.

Er det flere åpne baner der ute?


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.