Her er EM-laget

Her er EM-laget

Jarand Ekeland Arnøy (bildet) er blant de seks utvalgte til årets EM-lag. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

NGF har tatt ut følgende utøvere til Europamesterskapet for lag, herrer som arrangeres i Polen 8.-11. juli.

(Pressemelding)

- Kristoffer Ventura, Oslo GK

- Petter Mikalsen, Stavanger GK

- Jarand Ekeland Arnøy, Fana GK

- Vetle Marøy, Bergen GK

- Aksel Olsen, Stavanger GK

- Knud Andreas Krokeide, Asker GK

Norge spiller i andre divisjon for herrer, og målet er å kvalifisere seg til første divisjon. Det er de to beste lagene som kvalifiserer seg for neste års divisjon 1, men Lilja har stor tro på laget.

- Det kommer til å kreve mye av oss om vi skal nå målsettingen, men Norge stiller med et bra lag bestående av spillere som virkelig kan levere lave scorer, sier landslagscoach Jonas Lilja i NGF.

Turneringen spilles på Postolowo GC i Polen. Banen er den nest lengste banen i Europa, og måler hele 7101 meter fra back-tee.

- Denne banen blir en skikkelig utfordring for alle utøvere der lengde og retning fra utslag blir viktige faktorer, uttaler Lilja.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.