Her kan du finne billig utstyr

POPULÆRT: Gjenbruk av golfutstyr er både miljøvennlig og populært. Her er et bilde fra i fjor. (Foto: OGK)

Lørdag er det bruktmarked på Bogstad. Det kommer både deg og Oslo-juniorene til gode.

Etter fjorårets bruktmarked, som var det første i klubbens historie, holder ildsjeler i juniormiljøet på Oslo Golfklubb på med de siste foreberedelser til årets marked.

Markedet arrangeres på Bogstad lørdag 17. april. Forberedelsene startet i januar, og som alltid med slike arrangementer, øker arbeidet vesentlig i omfang og intensitet nå den siste tiden før markedet.

Målsettingen er å få til en grei omsetning av brukt golfutstyr hvor 25% av inntektene er øremerket junioravdelingen i klubben. Fjorårets marked ga ca. 25.000 kroner til juniorgruppen og koordinator Petter Gudmundseth håper å kunne doble dette under årets marked.

I tillegg til store mengder brukt utstyr vil også noen av utstyrsleverandørene være til stede og promoterte sitt utstyr. Som i fjor vil Oslo GK, om forholdene tillater det, arrangere konkurransen «longest drive» som vil gå hele dagen. Konkurransen har junior-, dame-, herre- og seniorklasse. I fjor var lengste drive i herreklassen på hele 267,7 meter  - carry! Avstanden ble målt med Track Man.

Har du golfutstyr stående i boden eller i garasjen som du vet du ikke vil bruke videre i karrieren, så kom til Bogstad torsdag eller fredag da det er innlevering og prisfastsettelse av utstyr.

Klubben tar i mot køller, bager, pent brukt teknisk regntøy og golfsko.

Innlevering og prisfastsettelse av ustyr skjer i klubbhuset på Bogstad:

Torsdag 15. april kl, 18.00-20.00

Fredag 16. April, kl. 18.00-20.00

Salgstider: Lørdag 17. april, kl. 10.00-16.00

Utlevering/utbetaling: Mandag 19. april, kl. 18.00-20.00


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.