Her er månedens spiller

SEIERHERRE: John Parry har gjort gigasprang både på plasseringer og rankinger den siste måneden. (Foto: Getty Images)

Og nei, det ble ikke Martin Kaymer.

John Parry har tatt gigantskritt på Europatouren de siste ukene. 23-åringen fra Harrogate i Yorkshire (ja, det er i England) fikk sitt store gjennombrudd med seier i Vivendi Cup i Frankrike i september, og ble med det den fjerde spilleren fra Challenge Tour-kullet 2007 til å vinne på årets Europatour. Fra før av har Rhys Davies, David Horsey og Rory McIlroy gjort det samme.

Parry fulgte opp triumfen i Frankrike med å bli nummer tre i Dunhill Links Championship, noe som betydde ytterligere sprang oppover på pengelisten. Nå er han sikret deltakelse i den sesongavsluttende Dubai World Championship.

- Å vinne har gitt meg friheten til å sette meg nye mål. Jeg følte at jeg hadde en sjanse til å vinne Dunhill Links på back nine søndag, men det var ikke min tur. Men disse prestasjonene har gjort underverker for selvtilliten min, innrømmer han.

Martin Kaymer og Miguel Angel Jiménez var også sterke utfordrere til månedsprisen.

Kilde: golf365.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.