Her svinger data-Tutta

ANIMERT: Slik ser det ut når Suzann Pettersen svinger driveren i dataspillet Tiger Woods 2011. Foto: EA Sports

Ny versjon av Tiger Woods-spillet får en norsk attraksjon.

EA Sports har hatt stor suksess med PGA Tour-spillet sitt som bærer tidenes beste golfspillers navn. Nå har turen kommet til versjon 11, og der finner vi for første gang også en norsk spiller: Suzann Pettersen.

- Jeg synes det er utrolig morsomt å være en del av Tiger Woods PGA Tour 11. Jeg er fra før en ivrig spiller av serien, men må jo innrømme at dette løfter det hele enda et hakk for meg personlig” sier Suzann i en pressemelding fra EA Sports.

Spillet kan spilles både på PS3, Wii og Xbox 360.

En annen ny attraksjon i spillet er at du for første gang også kan delta i Ryder Cup. Man kan velge om man vil spille for USA eller Europa, og du kan spille både off- og online. I tillegg er det kommet en rekke nye baner til.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.