Her er TaylorMades neste putter

SPØKELSEHVIT: TaylorMade har valgt en uvant hvitfarge på sin kommende putter. Dette for å forenkle siktet.

Rossa Ghost skal jage bort alle dine spøkelser på greenene.

Her er en sniktitt på TaylorMades neste putter. Bildene viser TaylorMade Rossa Ghost, og de første som får lov til å prøve den blir TaylorMade-spillerne på den amerikanske PGA-touren som få den presentert neste helg.

Det mest oppsiktsvekkende med TaylorMades nyeste putter, er fargen. De fleste puttere har en mørk finish, men denne er helt hvit - spøkelseshvit - og har derav fått navnet Ghost.

Designerne har hentet fram det hvite malingspannet for å gi putteren maksimal kontrast mot den grønne greenen. Sammen med siktelinjene og det åpne hullet, skal det gjør putteren særdels enkel å sikte med. Den midterste av de tre linjene skal peke direkte gjennom senter av ballen. De to siktelinjene på siden vil da «ramme inn» ballen siden avstanden mellom disse tilsvarer den nøyaktige diameteren på en golfball.

Selv er vi begeistret for idéen og utformingen. Teknologisk skal man ikke forvente en revolusjon. Tross alt er det tett mellom lanseringene på utstyrsfronten for tiden. TaylorMade er blant dem som hyppigst kommer med nye modeller. Men slik drives også evolusjonen framover.

Etter det Norsk Golf erfarer, vil Rossa Ghost lanseres i USA i juni. Forvent en noe senere lansering i Europa.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.