- Herlig at Tiger er med

KLAR: Tiger Woods er klar for det amerikanske Ryder Cup-laget. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Colin Montgomerie er henrykt over at Tiger Woods er med på det amerikanske Ryder Cup-laget.

Corey Pavin kunngjorde tirsdag hvilke fire wild cards han har delt ut til den prestisjetunge Ryder Cup-turneringen som går av stabelen på Celtic Manor i Wales i begynnelsen av oktober. Som ventet var Tiger Woods en av de fire. Zach Johnson, Stewart Cink og rookie Rickie Fowler var de tre andre.

- Corey har brukt sine fire kapteinsvalg godt, som jeg visste han ville gjøre. Jeg er glad for at vi nå vet hvilke 12 spillere vi skal møte. Som mitt europeiske lag har det amerikanske en utmerket blanding av ungdommelig talent, og jeg er henrykt over å se at Tiger Woods er med. Ryder Cup blir en bedre turnering med ham på plass, sier skotten.

Det finnes de som mener at Woods har vært en hindring snarere enn en hjelp til det amerikanske laget siden han gjorde sin debut i Spania i 1997. På fem opptredener har han bare vært på det vinnende laget én gang. Da han gikk glipp av turneringen i Louisville på grunn av en kneoperasjon, endte amerikanerne en rekke på tre tap på rad med å vinne med fem poeng.

Woods har tapt 13 av sine 25 kamper i Ryder Cup, men han har vunnet alle sine singlekamper etter at han tapte for Constantino Rocca på Valderrama. Sist oktober scoret han også fem av fem mulige poeng i President's Cup.

Og nå er det også tegn på at han begynner å komme i form...

Kilde: golf365.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.