- Det er herlig å være tilbake

BLIR MORO: Tiger Woods ser fram til et nytt møte med Pebble Beach denne uken. Det gjør vi også... (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Tiger Woods gleder seg til å spille Pebble Beach igjen.

Tiger Woods går inn i denne ukens US Open med troen på at hans karriere endelig begynner å komme i normalt gjenge igjen.

Det har vært sju turbulente måneder for verdens beste golfspiller. Vi trenger ikke rippe opp i alt som har skjedd - igjen - men bare kort slå fast at svært lite har vært normalt for Tiger Woods etter at han krasjet bilen sin utenfor huset sitt i november. Det forsøker han, hver dag, å legge bak seg, og denne uken deltar han igjen i en majorturnering. På Pebble Beach skal han på nytt forsøke å vinne sin 15. majortittel.

US Open er Tigers femte turnering siden han gjorde comeback i Masters.

- Det begynner å bli bedre. Å komme tilbake i den kompetitive atmosfæren og forberedelsene. Det er noe jeg ikke har gjort på lenge. De tingene er definitivt blitt mer normalt nå. Jeg begynner å finne ut hvor mye jeg kan pushe meg selv hver dag når det gjelder trening. Jeg gjorde for mye av det rett før Augusta, i forsøket på å bli klar, og jeg lærte en viktig lekse der, sa han til pressen tirsdag.

På spørsmål om hva status er i forhold til sitt ekteskap med Elin Nordegren, svarte Tiger kontant:

- Det har ikke du noe med.

Han var adskillig gladere for å snakke om returen til Pebble Beach, der han vant US Open med vanvittige 15 slag for ti år siden.

- Det er herlig å være tilbake. Jeg har ikke vært her på åtte år. Det er interessant å se hvor mye golfbanen har forandret seg. Det blir andre strategier og andre slag, mente han.

Tiger går i ball med Ernie Els og Lee Westwood, og slår ut 13.36, lokal tid. Det skulle tilsvare litt over halv elleve på kvelden i Norge.

Kilde: Associated Press


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.