Hete damer

VERDENSENER: Verdens heteste kvinnegolfer akkurat nå gleder seg til årets tredje major. (FOTO: Getty Images)

Cristie Kerr er den heteste damespilleren akkurat nå, men det er flere hete damer i Pittsburgh og US Women's Open.

Amerikanske Cristie Kerr vant nylig majorturneringen LPGA Championship med tolv slags margin, og hun sier selv at hun spiller sitt livs golf akkurat nå. Så er hun da også nummer en på verdensrankingen for øyeblikket. 

På Oakmont, der US Women's Open spilles, venter imidlertid ingen enkel runde. Banen er utfordrende, tøff og selv verdenseneren trengte tre slag for å komme ut av en fairwaybunker på 14.hull under tirsdagens treningsrunde. 

- Vi kommer nok til å få se noen bra bogeyer denne uka. Det blir ingen 19 under par i denne turneringen, det setter jeg hele bankkontoen min på, sa Kerr på pressekonferansen. 

 

Hett på banen

Men det er slett ikke bare banen som kommer til å gjøre det hett for spillerne. Været i Pittsburgh-området er skikkelig hett, og kommer til å være det resten av uka. Under treningsrundene var det godt over 30 varmegrader, og høy luftfuktighet. 

Verst var det for verdenstreer Jiyai Shinh som følte seg skikkelig dårlig i varmen. Hun måtte avbryte pressekonferansen etterpå for å få i seg nok væske. 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.