Hete Hoffman

USTOPPELIG: Charley Hoffman var overlegen på sisterunden av Deutsche Bank Championship. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Charley Hoffmans harde arbeid ga endelig resultater. Nå håper han på en bonus.

Hoffman knuste alle i Deutsche Bank Championship mandag kveld, etter at han avsluttet med en runde på ni under par. Med det klatret han 57 plasser til en andreplass i FedEx-sluttspillet, hvilket betyr at han har skaffet seg en alle tiders mulighet til å vinne hele greia. Gjør han det, får han med seg en bonus på ti millioner dollar.

Selv for de beste golfspillerne i verden, er det summer som kommer godt med.

Men selv om han nå får spille i alle fire majorturneringene neste år (deltok ikke i noen av dem denne sesongen, red.anm), håper han å få en annen og kanskje enda mer attraktiv bonus: en plass på Ryder Cup-laget.

- Jeg var ikke i nærheten, men jeg håper jeg er det nå. Det vil være en ære å spille, og jeg tror jeg kan spille bra, sa Hoffman etter seieren.

Det er ventet at Tiger Woods får et wild card sammen med Zach Johnson og Stewart Cink. Hvem som får den siste plassen, er høyst usikkert. Særlig nå.

Corey Pavin kunngjør sin beslutning tirsdag morgen, newyork-tid.

Tiger Woods gikk på 69 slag mandag, og beholder dermed førsteplassen på rankingen - for 274. uke på rad. Verken Phil Mickelson (76) eller Steve Stricker (71) klarte å ta vare på muligheten de hadde til å detronisere Tiger.

Geoff Ogilvy og Luke Donald delte andreplassen med Jason Day, men de var hele fem slag bak Hoffman. Han var 22 under par totalt. Det er en tangering av turneringsrekorden.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.