Hevder McIlroy blir Callaway-spiller

Hevder McIlroy blir Callaway-spiller

Bloggen No Laying Up hevder Rory McIlroy gjør som Henrik Stenson og blir Callaway-spiller. (Foto: Getty Images)

Kort tid etter at Nike sluttet å lage golfkøller byttet Rory McIlroy til TaylorMade-driver. Nå skal han angivelig gått over til Callaway.

Det skriver bloggen No Laying Up, som har vist seg å være treffsikre i rykter fra tourens innerste sirkel tidligere.

De skriver at Rory McIlroy kommer til å stille med helt nye køller i bagen når europatour-turneringen BMW South African Open slår i gang 12. januar - en turnering for øvrig også Espen Kofstad er forventet å spille.

TaylorMade-driveren skal være skiftet ut til Callaway Epic Sub Zero-driver, som ennå ikke er offisielt lansert fra Callaway, men som det likevel allerede har dukket opp flere bilder av

Nike-bladkøllene er byttet ut til fordel for Callaway Apex MB-jern, mens Scotty Cameron-putteren visstnok skiftet ut med en Odyssey-putter.

Hvis det stemmer, vil det være første gang i karrieren at McIlroy spiller med Callaway-køller. McIlroy var Titleist-spiller både som amatør og i sine seks første år som profesjonell. I følge No Laying Up kommer McIlroy til å spille med Titleist-wedger og Pro V1x-ball i Sør-Afrika - to produkter han kjenner godt fra tidligere.

Da Nike kunngjorde at de skulle forlate golfkølle-og ball-produksjonen, var Rory McIlroy raskt ute med å sikre seg tre års forbruk av Nike-baller. Nord-iren sa i fjor høst at det å finne en ny av ball er den største utstyrsendringen han må gjennom. Det ser imidlertid ut til at han bare trengte noen måneder på seg.

NB! McIlroy kommer til å fortsette å ikle seg Nike-klær og sko, uavhengig av hvilke køller han velger for 2017-sesongen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.