Historisk albatross for Singh

FANTASTISK: Karrieren til Vijay Singh, og utsikten på dette bildet ikke minst, har vært fantastisk. (Foto: Stuart Franklin, Getty Images)

Vijay Singh har gjort mye i sin karriere. Etter søndagens runde er merittlisten hans så godt som komplett.

Vijay Singh har vunnet Deutsche Bank Championship to ganger. Søndag, derimot, ga han imidlertid seg selv et annet og helt spesielt minne.

Singh senket nemlig innspillet på TPC Bostons andre hull, som er et par fem-hull, for det som altså skulle bli en albatross.

Det er den første albatrossen Singh har senket noen gang, men faktisk den femte på PGA-touren denne sesongen. Det er også andre år på rad det blir en albatross på det andre hullet. John Senden gjorde det i fjor.

- Jeg slo ballen akkurat som planlagt, og håpet den skulle gå helt opp på greenen ett eller annet sted. Og så gikk den i hullet, sa fijianeren etterpå. Han er nummer 13 før den avsluttende runden mandag, sju slag etter ledende Jason Day.

Kilde: pgatour.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.