Hoffman: - Jeg er ikke skuffet

EN MANN OG HANS HÅR: Charley Hoffman var knusende overlegen på sisterunden i Deutsche Bank Championship sist uke. Hva kan han klare denne uken? (Foto: Mike Ehrmann, Getty Images)

Charley Hoffman innser at han aldri var noen reell kandidat til Ryder Cup-laget.

Charley Hoffman gikk til topps i forrige ukes Deutsche Bank Championship, og trodde kanskje han hadde spilt seg inn på Ryder Cup-laget i siste liten. Men Hoffman fikk aldri noen telefon fra kaptein Corey Pavin mandag kveld.

- Jeg er ikke skuffet, sier 33-åringen. - Jeg hadde et helt år på meg til å spille meg inn på laget. Og når det er kapteinens valg, så kan du ikke bli skuffet, fordi du har hatt muligheten til å fortjene plassen. Hvis jeg hadde vært nummer ti på poenglisten, som for eksempel Anthony Kim, så kan det hende jeg ville blitt litt skuffet, men jeg var egentlig ikke på kapteinens radar, sier Hoffman.

Hoffman klatret til 51. plass på verdensrankingen etter seieren sist uke. Og nå står en ny turnering for døren.

Kilde: Press Association


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.