Holtsmark tenkte nytt

Holtsmark har en kort, men broket forhistorie. Resultatet kan ingen klage på.

Da banen ble formet, i den optimistiske golfboomen sent på nittitallet, pekte aller piler til himmels. Holtsmark skulle bli det ypperste, landets flotteste. Under byggingen gikk Holtsmark-investorene tom for penger. Resultatet var en helt ny tanke. «Golf for alle» er nå konseptet til Holtsmark.

Topp bane. Topp service. Enkelt klubbhus. Lav innmelding. Litt betaling hver gang du spiller.

Vel, «alle» er det ikke plass til, i alle fall ikke på en gang. Men «alle» burde ta turen ut til Sylling utenfor Drammen og den herlige Trent Jones jr.-banen som nå ligger der, innbydende, grønn og vakker. Med flere tee-steder enn det finnes kaffesorter på Rema. Med greener større enn en husbanktomt. Holtsmark har det vi kaller internasjonalt tilsnitt.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.