Houston, løs et problem

KLARER HAN DET? Bubba Watson er en av mange som gjerne skulle hatt en invitasjon til Augusta National neste uke. (Foto: Michael Cohen, Getty Images)

Shell Houston Open er siste sjanse til å kvalifisere seg for Masters.

Døren til Masters er så godt som stengt. De 50 beste på verdensrankingen får være med, men det er én sjanse til - å vinne denne ukens Shell Houston Open.
PGA-touren er full av enormt gode golfspillere som ikke har noen invitasjon til Masters per dags dato. Her er noen av spillerne mange gjerne skulle sett på Augusta National neste uke (i tillegg til Henrik Bjørnstad, selvfølgelig)
* Bubba Watson. Watson ble nummer to i Houston i 2007.
* Charles Howell III. Howell III, som er fra Augusta, har spilt bra denne sesongen, og en ny seier er på trappene. Men det spørs om Houston er hans beste arena. De to siste sesongene er han blitt nummer 47 og 58.
* Davis Love III. Han trenger seier for å kvalifisere seg til Masters for første gang siden 2007.
* Rickie Fowler. De færreste regnet med at Fowler skulle være i posisjon allerede, men mange synes han hører hjemme på Augusta.
* Derek Lamely. Nykommeren har en seier på PGA-touren allerede, men Puerto Rico Open har ikke så tung standing i forhold til Masters.
* Cameron Beckman. Han vant Mayakoba Golf Classic, men hans fem andre turneringer har vært katastrofer - han misset cuten fire ganger og ble nummer 80 i den femte.
* D.J Trahan. Han har hatt en solid sesong med tre topp ti-plasseringer.
* Alex Prugh. Hadde en veldig bra førstesesong, men han har misset cuten i de tre siste turneringene.
* Paul Goydos. Han har bare kvalifisert seg for Masters to ganger tidligere.
* Vaughn Taylor. Spilte Augusta National tre år på rad, men misset turneringen i fjor. Ble nummer ti i 2007.
* Johnson Wagner. Vant Shell Houston Open i fjor.
Kilde: pgatour.com

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.