Hovland signerte for Oklahoma State

Hovland signerte for Oklahoma State

En fornøyd Viktor Hovland har skrevet under intensjonsavtale med Oklahoma State. (Foto: Okstate.com)

Viktor Hovland gjør som Kristoffer Ventura og følger i fotsporene til Rickie Fowler.

Spillere som Rickie Fowler, Hunter Mahan, Peter Uihlein, Bo Van Pelt, Charles Howell III og Scott Verplank har alle kommet gjennom Oklahomas State Universitys rekker.

Fra og med høsten 2016 får Kristoffer Ventura selskap i laget av en annen nordmann, Viktor Hovland (Drøbak GK). Okstate.com skriver at Hovland, som ble norgesmester for herrer i 2014, har skrevet under en intensjonsavtale med skolen.

– Viktor passer veldig bra til Oklahoma State og vårt program. Han har spilt hele verden rundt, og har bare vist overflaten av sitt potensiale. Han har vært en av lederne på det norske landslaget, så han forstår laggolf. Viktor er en av de beste spillerne i Europa og det kommer til å bli veldig bra å få ham i oransje!, sier lagets hovedtrener, Alan Bratton.

Viktor Hovland er ferdig som elev ved Wang Toppidrett til våren.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.