Hovlands nye sving er blitt en snakkis

Hovlands nye sving er blitt en snakkis

Viktor Hovlands nye sving vekker oppsikt. (Foto: Getty Images)

Viktor Hovlands nye driver-sving har blitt en snakkis både blant eksperter og golf-fans. Se video her!

Viktor Hovland fikk masse tv-tid under åpningsrunden av Porsche European Open i Tyskland. Og det kan hende det var flere grunner til dét enn kun hans gnistrende spill. Den nye driver-svingen til nordmannen vakte nemlig oppsikt og var et gjennomgående tema blant kommentatorer og på sosiale medier. 

Sjekk svingen her!

Når Norsk Golf spør Hovland om hvorfor han har begynt å slå på denne måten, svarer 20-åringen med et smil:

- Haha, jeg var på Trackman for en uke siden og så at jeg svingte mye utenfra og inn, og at jeg svingte masse venstre med driveren. Jeg traff også veldig mye på tåa. Når jeg tar den pausen på toppen blir det lettere for meg å kjenne at jeg dropper armene litt mer fra innsiden. Jeg treffer også mer sweetspot, i tillegg til at det nesten går lengre.

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.