Høyt og langt fra tee

Også produsentene vet at vi er svake for den største køllen i bagen. Cobras nye ZL er intet unntak.

 
HVA SIER PRODUSENTEN:
«Driveren har et justérbart køllehode slik at du selv kan korrigere dette opp til tre grader. Slik kan du selv avgjøre om du vil sette opp driveren for en draw, en fade eller en rett ballbane. Setter du den opp for en fade, er det nærmest umulig å hooke ballen.»
 
HVA KAN DU FORVENTE?
ZL står for Zero Limits (uten grenser) og det er nettopp hva denne driveren gir deg følelsen av. Den er solid og stabil. Selv dine dårligere treff gir god lengde. Sender ballen av gårde på en høy ballbane med sitt standardskaft. For noen er standardskaftet (46 tommer) kanskje i mykeste laget. Pass på å teste ut selv før du kjøper. Har en lavere, mer dempet, lyd enn mange tidligere Cobra-drivere. Det er ikke negativt.

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.