Hund etter golf

Border collien Luna er en av Losby GKs ivrigste utøvere, og av uvurderlig hjelp for sin eier både som caddie og hjelper.

Border collien Luna er en hund etter golfballer, og sørger for at eieren Atle Moe og de han spiller med slipper å lete etter ballen i timevis. Hun følger nøye med når ballen blir slått, og markerer hvor den lander. Meget nyttig, og ikke minst tidsbesparende for spillerne. 

Det er mange meninger om hunder på golfbanen. Noen mener det er en selvfølge, andre synes ikke hunder har noe på en golfbane å gjøre. Sjekk denne videoen, og gi oss gjerne din mening om hunder på golfbanen. 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.